Frank BW.jpg

Frank

"Dit gaat over veel meer dan alleen offline zijn! 200% toegewijd aan mezelf, vol zelfvertrouwen, een verfrissende kijk en nieuwe inzichten. Een geweldige dag."

Ontwerp zonder titel.png

Effectory

Effectory maakt sinds 2013  gebruik van 1 dag offline. Medewerkers kunnen 1 dag offline aanvragen wanneer zij daar behoefte aan hebben. 

portret.jpg

Vivian

"Ik raad iedereen aan om offline te gaan. Het is fijn om 1 dag alleen maar met jezelf bezig te zijn. Door de verschillende opdrachten in de box is er voor ieder wat wils."

Logo Young Colfield.png

Young Colfield

Voor Young Colfield hebben wij al meerdere malen een teamdag offline mogen verzorgen in de natuur. Een dag die versterkend werkt voor het individu en team."

photo.JPG

Bart

"Mij lukt het zelden. Stilstaan en niets doen. Het idee dat je 1 dag voor jezelf hebt, voelt daarom al als een cadeau op zich. Een experiment dat ik iedereen kan aanraden."

van-doorne-los.png

Van Doorne

Van Doorne biedt 1 dag offline aan in hun interne academie. 

Medewerkers kunnen 1 dag offline aanvragen wanneer zij daar behoefte aan hebben. 

Esther Kooiman kopie.jpg

Esther

"1 dag offline was een echt kado! Naast rust en het opladen van mijn batterij heb ik scherp gekregen waar ik de komende tijd mee aan de slag wil. Ik kan het iedereen aanraden!" 

logo asml.png

ASML

Voor ASML hebben wij een bijzondere dag voor hun 30 global HR managers mogen verzorgen 

met interactieve workshops, 1op1 coaching en plenaire onderdelen. 

mira_zeehandelaar.jpg

Mira

"Een avontuurlijke reis. In eigen stad, maar vooral in mijn hoofd; langs gedachten, emoties en inspiratie. Een reis die ik iedereen kan aanraden."

Logo Noorderpoort.png

Noorderpoort

Noorderpoort heeft 1 dag offline opgenomen in hun interne opleidingen. Medewerkers kunnen alleen of met een collega 1 dag offline ervaren.  

Renate BW.jpg

Renate

"Verbazingwekkend welke nieuwe inzichten je kunt krijgen door 1 dag offline te gaan. Het gaf me nieuwe inzichten over wat echt belangrijk voor me is in mijn leven."

prinsenstichting-logo.jpg

Prinsenstichting

De Prinsenstichting heeft al haar medewerkers 1 dag offline aangeboden  als dank voor hun betrokken en vakkundige

inzet bij hun clienten. 

Foto Karien.jpg

Karien

"Een dag waarop je stilstaat bij wat werkelijk belangrijk is en bedenkt hoe je de invloed hiervan kunt vergroten. Inspiratie, dankbaarheid en rust. Bedankt."

Logo ABN AMRO.png

ABN AMRO

ABN AMRO zet 1 dag offline in als individuele dag binnen de traineeships, maar ook als onderdeel van een groot cultuurtraject. 

Lieke.jpg

Lieke

"Treffende, verrassende, leuke en soms gevoelige opdrachten. Genoeg stof en inspiratie om je dag te vullen. Het heeft me geholpen op persoonlijk en professioneel vlak." 

Logo willis towers watson.jpg

Willis Towers Watson

Voor Willis Towers Watson hebben wij twee keer een event voor de jonge club consultants (<35 jaar) mogen verzorgen waarin wij meerdere workshops aanboden. 

Foto Geert Boon.png

Geert

"Ik begon mijn dag nieuwsgierig naar wat het me zou brengen. Ik ging weg met nieuwe inzichten en plannen. Een experiment dat me nog lang zal bijblijven."

Logo Menzis.png

Menzis

Menzis zet de 1 dag offline original box in als onderdeel van hun interne traineeship voor hun jong professionals binnen de thema's 

persoonlijk leiderschap en vitaliteit. 

Kim-Jansen.jpg

Kim

"1 dag offline heeft mij op speelse wijze mooie inzichten gegeven. Het heeft mij vooral geholpen om mijn creativiteit te stimuleren. Slechts 1 dag offline en zoveel rijker!"

Logo Bearingpoint.png

Bearingpoint

Voor de consultants van Bearinpoint hebben wij een programma voor hun jaarlijkse interne event mogen vervullen met meerdere workshops rondom de offline thema's. 

Nathan BW.jpg

Nathan

"Ik kon volop genieten van mijn dag. De box bevat allerlei kleine tips om gelukkiger te zijn in het dagelijks leven. Tips die me echt al heel veel hebben geholpen."

GPTW_social.png

GPTW

Great Place To Work

Nederland heeft de original offline box aan haar medewerkers cadeau gedaan als onderdeel in hun kerstcadeau. 

Lesley Flohil.jpg

Lesley

"Alleen al het uitpakken van de box was een feestje! Ik heb de dag als zeer waardevol ervaren en neem de inzichten die ik heb opgedaan nog steeds dagelijks mee."

Logo Unilever.png

Unilever

Voor Unilever hebben we in samenwerking met YSE een Unplug de dag event georganiseerd voor managers en jonge  talenten rondom het thema vitaliteit. 

Aoife BW.jpg

Aoife

"Ik ben diep onder de indruk van het prachtige pakket van 1 dag offline, vol met spannende opdrachten, kleurrijke uitdagingen en inspirerende materialen."

Zorg en zekerheid .png

Zorg & Zekerheid

Z&Z organiseert jaarlijks een Summer- en Winterschool waar medewerkers op pad gaan met een offline box en achteraf de ervaringen met elkaar delen. 

1441232_10153505332775720_1726270508_n.j

Arno

"Aan de hand van opdrachten uit de box heb ik kleine avonturen beleefd. Ik reserveer vaker een dag offline voor mezelf en raad iedereen aan hetzelfde te doen!"

Logo horizon kopie.png

Horizon

Horizon Training & Ontwikkeling zet de box van 1 dag offline in bij hun trainingen en coachings op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. .

1 dag offline_Anita van Triel.jpg

Anita

"Er ontstond een gevoel van trots, dankbaarheid, zelfcompassie, schoonheid en warmte. Ik stond even stil in het nu. 1 dag offline was een groot cadeau aan mezelf."

Logo jobtraining.jpg

Jobtraining

Jobtraining heeft de box als relatiegeschenk aangeboden voor hun freelance trainers en coaches.

Daarnaast zetten zij 1 dag offline in bij trainingen voor hun klanten.

Daphne.jpg

Daphne

"Na het uitpakken van de box lag er een klein feestje op mijn vloer. Ik stond meteen aan. Je wordt op een creatieve manier uitgedaagd om op bepaalde vraagstukken te kauwen."

Logo YSE.png

YSE

Voor YSE hebben wij al meerdere malen bijzondere interactieve inspiratieavonden georganiseerd 

rondom de belangrijkste offline 

thema's. 

Martin de Jong.jpg

Martin

"Een bijzondere ervaring, met 1 dag offline op stap.  Speelse instructies leiden je langs een route vol variatie tot je uiteindelijk.. bij jezelf uitkomt. Verrassend. Leerzaam. Leuk."

Logo customeyes.png

Customeyes

Customeyes maakt al vanaf 2013 gebruik van 1 dag offline. Medewerkers kunnen een dag offline aanvragen wanneer zij daar zelf behoefte aan hebben. 

Charlz BW.jpg

Charlz

"De offline box is zorgvuldig ontworpen om je door een dag vol avonturen te leiden. Het was een zeer inspirerende dag. Ik kan het iedereen aanbevelen. Dank je wel!"

DPA logo.png

DPA Professionals

Een onderdeel van DPA heeft 1 dag offline als kerstgeschenk aan haar medewerkers aangeboden om hun te bedanken voor hun betrokken inzet.

Chris.jpg

Chris

"Het succes van de dag zat hem in de mooie balans tussen spiritualiteit en tastbaarheid. Gefaciliteerd door twee super coaches. Een echte aanrader!" 

accenture-logo.jpg

Accenture

Accenture heeft de 1 dag offline box op een jaarlijkse teamdag aangeboden aan alle HR medewerkers als dank voor hun prestaties en inzet.

Foto Francine Boon.PNG

Francine

"Ik heb mijzelf beter leren kennen, belemmeringen overwonnen, mensen ontmoet en een rust gevonden die ik al een tijdje kwijt was. Een echte eye-opener!"