top of page

Twijfeltoestand


Ken je dat? Van die dagen dat je even over ALLES twijfelt? Zo begon mijn dag vanmorgen. Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt? Ben ik wel een goede vriendin/ moeder/ partner? Wil ik niet toch buiten wonen in plaats van midden in de stad? Zit men wel te wachten op 1 dag offline?

Ik besloot niet teveel aandacht te schenken aan mijn twijfeltoestand. Op mijn to-do lijst stond de ervaringen op de website samenvatten. Ik schonk een dubbele kop koffie in en ging aan de slag. En een paar uur later is ALLES weer anders. Door het samenvatten & herlezen van de ervaringen die deelnemers en klanten hebben opgeschreven over 1 dag offline hebben mijn twijfels plaatsgemaakt voor focus, energie & zelfvertrouwen.

Mijn persoonlijke stelregel heeft zich weer bewezen. Als een specifieke twijfel zich drie ochtenden op een rij aandient, ga ik er serieus aandacht aan schenken en anders gewoon niet.

bottom of page