top of page

Blauw - Blauw - Oranje


Hoewel ik groot voorstander ben van fysieke winkels en menselijk contact, hou ik tegelijkertijd van het gemak van de online mogelijkheden. Ik bestel graag boeken bij de blauwe dikke mannetjes club en apparatuur bij die andere coole blauwe tent met die geinige manier van met klanten omgaan. 's Avonds besteld en hoppa de volgende dag met een glimlach bij je thuis bezorgd door die aardige en soms ietwat haastige man met het oranje hesje.

Een ander voorbeeld van waar ik blij van wordt en dat mij een boel tijd scheelt. Tegenwoordig kun je bij de postleverancier online een postzegel kopen. Je krijgt dan een 9 cijfer/letterige code, die je vervolgens met pen op een brief of pakket kunt schrijven. Dat is nou handig en leuk! Zojuist weer een offline offline box klaargemaakt voor verzending, een code aangevraagd en heel hard gelachen over de code die ik van ze kreeg toegewezen... Leuk begin van de dag, bedankt meneer post! :-)

bottom of page