top of page

Alles of niks


Ik heb 6 jaar in vaste dienst bij Effectory gewerkt en heb daar een super tijd gehad. Geweldige collega's, veel vrijheid om mij te ontwikkelen en bij honderden organisaties een kijkje achter de schermen genomen. Wat wil je nog meer?

Eén van de hoogtepunten van het jaar was Kerst. Een spetterend kerstfeest tot in de late uurtjes, alle externe giften in de tombola en ieder jaar weer een fantastisch cadeau. Zo herinner ik mij een Wake-up light, Fatboy, Ray-ban, E-reader en (voor mij het hoogtepunt) Nikes die je zelf mocht customizen. Helemaal te gek!

Maar goed dit is alweer 4 jaar geleden. Tegenwoordig is men van de Marie Kondo, van het ontspullen, van het consuminderen en van de recycle. Ook Greenpeace lift mee op deze trend en lanceert vlak voor de feestdagen het ideale cadeau voor de Nederlander die ‘alles’ al heeft: NIKS. Een mooi doosje waar letterlijk NIKS in zit. Ik wordt er blij van en moedig dit van harte aan!

Maar als NIKS geven niet bij je past, of je naast NIKS nog IETS anders wil doen. Denk dan aan het geven van een bijzondere belevenis, zoals 1 dag offline. In december hebben we bovendien een mooie kerstactie: https://lnkd.in/ecNPf-B "Fill your life with EXPERIENCES, not things. Have STORIES TO TELL, not stuff to show."

bottom of page