top of page

Oproep voor VPRO

Gezocht: gezinnen die deze zomer offline op vakantie gaan! Hieronder een oproepje namens Rishu Veldhuis van de VPRO:

VPRO JEUGD ZOEKT VAKANTIEGANGERS DIE OP DIGITAAL DIEET GAAN DEZE ZOMER!!

Is gamen je grootse hobby en gaan je ouders bij voorkeur naar een camping zonder WIFI? Of is het juist lekker om op vakantie offline te zijn en even geen strijd te hebben over wie er op spelcomputer mag en hoe lang? Misschien nemen jullie als gezin de uitdaging wel aan om deze zomer een digitale detox te doen?

Voor het nieuwe zomerse programma Toedeledokie zoeken we gezinnen die deze zomer met de auto in Europa op vakantie gaan en bewust nadenken over het gebruik van digitale media tijdens de vakantie. We zoeken een familie met minimaal een kind in de leeftijd van 8-14 jaar. Lijkt het je leuk om mee te doen?

Meld je familie aan voor 22 juni 2018 voor Toedeledokie bij r.veldhuis@vpro.nl. Je kan me ook mailen als je tips of vragen hebt.

Groetjes,

Rishu Veldhuis

bottom of page