top of page

Het onbereikbare feestje

Verlang je soms ook terug naar avonden zonder mobieltje? Avonden waar je nog gewoon met je vrienden kon praten? Waar je nog aan een saai verhaal kon beginnen zonder de verlammende angst dat iedereen z’n facebook zou gaan checken? Waar je nog eindeloos kon discussiëren met elkaar over wie topscorer was op het EK 2000 (naast Patrick Kluivert), wie de moordenaar was van Abraham Lincoln of wanneer de tachtigjarige oorlog begon? Waar je echt vrij was van werk, geen afleidende appjes kreeg en je je soms (ja echt!) stierlijk kon vervelen?

De avond wordt georganiseerd door Gijs, Lieke en Matthijs en Anna van Oenen (oprichter vanwww.1dagoffline.nl) geeft een praatje over hoe lekker en goed het voor je is om soms even helemaal offline te zijn.

Entree is gratis! De drank wordt gesponsord door de PvdA, maar alleen als je je telefoon inlevert bij de speciaal daarvoor ingerichte garderobe en een bonnetje bij de bar kunt laten zien.

bottom of page