top of page

Over grenzen opzoeken #3


Eind 2017 verstuurde ik twee nieuwsbrieven. Ik had de smaak te pakken. Ik had er lol in. De reacties waren positief en onze offline mailinglist groeide. En toen werd de GDPR/ AVG ingevoerd. Mijn mailbox werd overspoeld met honderden bedelbrieven om goedkeuring van partijen waar ik soms al jaren geen contact mee had.

Overweldigend wat deze vloedgolf aan informatie overspoeling met mij deed? Het verlamde me in iets dat ik normaal heel leuk vindt. Ik vond het ineens spannend om een nieuwsbrief te versturen. Wat als we het fout doen en ons niet aan de regels houden. Wat als mensen niet (meer) op ons zitten te wachten? Wat als we dan op onze vingers worden getikt?

En weet je? Ik hou helemaal niet van "op safe" spelen. Ik hou van de grenzen opzoeken. Soms er net overheen gaan, teruggefloten worden en dan weer pas op de plaats maken. Net zoals met werk- en levensdruk. Ik hou van een volle agenda. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en me met veel dingen bemoeien. Ik hou ervan om de grenzen op te zoeken. En ik hou er ook van om te luisteren. Te luisteren naar anderen en te luisteren naar mezelf. En de boodschap dan serieus te nemen.

Dus beste lezer, als je geen zin hebt in deze mail laat het mij dan weten. Ik respecteer dat. En beste lezer, als je wel benieuwd bent hoe het sinds eind vorig jaar met ons gaat? Lees dan vooral wat wij als onze vijf hoogtepunten tot nu toe beschouwen.

Fijne dag & veel leesplezier!

Anna van Oenen | Oprichter 1 dag offline

Je kunt de nieuwsbrief hier online lezen: https://mailchi.mp/eca0d7ab9938/offline-inspiratie-3

bottom of page